About

Beste bezoeker,

Mijn naam is Pepijn. Ik ben een familieman en gepassioneerd elektromonteur. Met mijn 2 rechterhanden en een elektrotechnische opleiding heb ik in het verleden 8 jaar lang professioneel Jura espresso apparaten gerepareerd bij een koffiebranderij. Hier heb ik erg veel kennis van Jura espressomachines verkregen maar ook van koffie. Ik kan lang praten over de smaak van koffie, maar smaken verschillen. Wel weet ik hoe belangrijk het is dat een Jura goed onderhoud krijgt. 

Tot op heden kennen mensen mij via mond op mond reclame en werd mijn klantenkring steeds iets groter. Het leek mij daarom een goed idee om mij ook voor te stellen middels deze website aan de mensen die mij nog niet konden bereiken. Welkom!

Mocht u in het bezit zijn van een Jura en deze heeft onderhoud nodig of hij geeft een storing/error, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Voor een scherp prijsje maak ik uw Jura weer als nieuw: reparatie én schoonmaak! Ook heb ik regelmatig ingeruilde Jura´s te koop staan. Deze zijn uiteraard volledig reviseerd (waar nodig), gereinigd en getest. 

Goed om te weten: Tot op heden voer ik de werkzaamheden uit in het weekend omdat ik ook in dienst ben bij een werkgever als technical service engineer.

Hopelijk tot snel!
 

Met vriendelijke groet,

Pepijn Becks

Revisering

Bij gebrek aan onderhoud kan een Jura snel kapot gaan. De mankementen van uw apparaat verhelp ik graag voor u.

Schoonmaak

De apparaten worden tijdens de reparatie volledig van binnen en van buiten gereinigd. Dat zorgt er voor dat het apparaat mechanisch niet vast loopt.

Verkoop

Regelmatig bied ik zelf refurbished Jura apparaten aan via marktplaats en via mijn website.

Bekijk het aanbod! —>